fbpx

САЙТ ДЕШЕВИХ ТУРІВ ТА АВІАКВИТКІВ

Ми пропонуємо нашим клієнтам перелік різноманітних туристичних послуг, щоб гарантувати якісний та незабутній відпочинок.

  1. Пакетні тури.
    Звертаючись до турфірми, турист зазвичай планує купити готовий пакетний тур, що включає в себе авіапереліт або проїзд автобусом, проживання в готелі, трансфер до готелю, медичну страховку, екскурсії та, в разі потреби, візу. Ми, звісно, теж пропонуємо такі тури. Наша компанія працює лише з перевіреними і надійними туристичними операторами на ринку, щоб гарантувати Вам максимально якісний та безпечний відпочинок.
  2. Індивідуальні тури.
    Інколи трапляються випадки, що туристи хочуть відвідати країну або курорт, в які немає пропозицій від туроператора. У цьому разі наші менеджери індивідуально підберуть і запропонують авіа або автобусний квиток, проживання в готелі, порахують трансфер чи допоможуть з орендою автомобіля, а також оформлять страховку.
  3. Авіаквитки.
    Авіаквитки бувають трьох видів: регулярні, чартерні та лоукост-рейси. Ми пропонуємо своїм клієнтам всі три види перельоту.
    Регулярні рейси ми бронюємо через GDS «Galileo», а виписуємо з пультів в Україні, Європі, Росії та Америці – це суттєво знижує сумарну вартість перельоту для нашого клієнта.
  4. Чартерні рейси ми переглядаємо і бронюємо у перевірених операторів на ринку. Зверніть увагу: купуючи чартер через нашу компанію, Ви можете не турбуватися про час вильоту (а на чартери він частенько змінюється), оскільки за добу до запланованого вильоту з Вами зв’яжеться наш фахівець і повідомить точний час.
  5. Лоукост-рейси ми бронюємо безпосередньо у лоукост-перевізників. Зверніть увагу: за умови покупки квитка у нашому турагентстві наш фахівець безкоштовно зареєструє Вас на рейс, тоді як у багатьох європейських лоукостерів ця послуга в аеропорту платна.
  6. Автобусні квитки.
    В пошуковій системі ми зібрали всіх провідних автобусних перевізників на ринку за найдешевшими цінами. В нас ви отримуєте: зручні маршрути, надійні автобуси, відповідальні водії, професійні менеджери при оформленні білетів.
  7. Страхування.
    Страховка – це насамперед безпека закордоном для кожного туриста. Особливо якщо скористатися послугами надійної страхової компанії. Наша турфірма працює з «Європейською туристичною страховою компанією» – єдиною на ринку страховою компанією, що спеціалізується на туристичному сегменті.

Якщо у Вас з’являться додаткові запитання, звертайтеся до наших фахівців – вони з радістю Вам допоможуть.