fbpx

ІТАЛІЙСЬКІ КАНІКУЛИ – ОБИРАЄМО МІСЦЕ ДЛЯ НЕЗАБУТНЬОГО ВІДПОЧИНКУ!

Тепла, гостинна Італія – ​​це неймовірний мікс давньої історії та архітектури, високої моди і визнаних шедеврів мистецтва, смачної їжі та м’якого клімату, фантастичних пейзажів і яскравих подій. Завдяки прямим чартерам в Італію лише за кілька годин можна легко перенестися в цей шматочок раю на середземноморському узбережжі. Ви зможете вилетіти майже з усіх міст України – Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Харків. В цьому році картографічно й прилетіти ви зможете майже в любу частину країни – Анкона, Барі, Болонія, Венеція, Верона, Генуя, Катанія, Ламеція-Терме, Мілан, Неаполь, Ольбія, Рим та Ріміні.

ЧАРТЕРИ В ІТАЛІЮ: ПОПУЛЯРНІ НАПРЯМКИ

Рим – старовинне місто з тисячолітньою історією. Тут відомі на весь світ пам’ятки архітектури межують із яскравими та барвистими вітринами модних бутиків, на які кожного дня виставляються чергові витвори знаменитих модельєрів.

Венеція – прекрасне місто на воді та місце щорічного відпочинку для мільйонів закоханих. Лавандові поля, кипарисові гаї і безкрайні зелені простори – типові пейзажі сонячної Тоскани ваблять яскравими фарбами літа.

Крім того, при перельоті до Італії з України ви не проходитимете зміну часових поясів, а отже, не доведеться зіткнутися з «сюрпризами» адаптації до місцевості.

У будь-яку пору року можна придбати авіаквиток на комфортабельний чартер у будь-якому напрямку за привабливою ціною. Прямий переліт займає близько двох годин, тож ви не встигнете знудьгуватися в літаку.

ЧОМУ ДО ІТАЛІЇ ВИГІДНО ЛЕТІТИ ЧАРТЕРОМ?

Для українців ця країна є популярним туристичним маршрутом, тому купити дешевий квиток і полетіти туди першокласним чартером неважко!

Чому це вигідно?

  • При попередньому бронюванні, залежно від обраного сезону, авіакомпанії, тривалості перебування в країні, квитки на чартери в Італію обійдуться вам значно дешевше від аналогічних квитків на регулярний рейс.
  • Беззаперечний плюс чартеру – пряме сполучення. Вам не треба розробляти складний маршрут із багатьма пересадками, а потім – панікувати через страх запізнитися на чергову пересадку.
  • Покупка «гарячих» квитків – справжній екстрим, адже вигідна пропозиція може з’явитися за лічені години до вильоту! Однак людям, які подорожують без зайвого багажу, така непередбачуваність цілком до душі.

Забронювати заздалегідь квиток на потрібну дату вильоту можна через форму онлайн-замовлення або зв’язавшись із нашим менеджером – ми швидко підберемо для вас найбільш вигідний варіант.

Чартеры в Италию