fbpx

АКЦІЙНІ КВИТКИ

Всі найкращі пропозиції від авіакомпаній – тепер в одному місці. Безліч варіантів перельотів за напрямками Європи і світу. Вибравши одну з країн, можна переглянути і забронювати авіапереліт за найнижчим тарифом. Велика кількість стикувань і авіакомпаній.

СПЕЦПРОПОЗИЦІЇ АВІА: ЛІТАЙТЕ НЕДОРОГО І ЗРУЧНО!

Авіаперельоти вважаються одним із найбільш комфортабельних і водночас дорогих способів пересування на далекі відстані. Проте інколи переліт навіть на інший континент може бути значно дешевшим, ніж зазвичай. Це можливо завдяки спецпропозиціям авіакомпаній, що допоможуть заощадити вам кругленьку суму.

У ЧОМУ СУТЬ «АКЦІЙНИХ КВИТКІВ»?

Це акції-пропозиції безпосередньо від авіакомпаній із метою залучення пасажирів і мінімізації власних витрат. Такі пропозиції обумовлені:

  • Наявністю значної кількості вільних місць на конкретний рейс. Авіакомпанії набагато вигідніше продати квиток за собівартістю, ніж допускати до вильоту напівпорожнє судно.
  • Конкуренцією на ринку перевезень. Спецпропозиції авіа, зазвичай, стосуються популярних напрямків – для залучення більшої кількості клієнтів.
  • Особливими випадками і подіями. Наприклад, коли Україна отримала довгоочікуваний безвіз, багато авіакомпаній одразу запропонували суттєву знижку на квитки в євро-напрямку.

У ЧОМУ ОСОБЛИВІСТЬ «АКЦІЙНИХ КВИТКІВ»?

Пропозиції мають тимчасовий характер, оскільки кількість квитків обмежена, а бажаючих отримати суттєву знижку для поїздки зі звичними зручностями – багато.
На офіційних сайтах авіакомпаній ви не знайдете акційні квитки. І цьому є просте пояснення. Якщо людина зайшла на сайт авіаперевізника, вона готова купувати послуги за будь-якою ціною. Відповідно, компанії не вигідно втрачати таких клієнтів.
Не варто зважати на короткостроковість конкретних пропозицій, адже одразу ж з’являються нові – від різних компаній і на популярні напрямки.

ВАША ПОЇЗДКА ВІДБУДЕТЬСЯ – З «САМЛІНА ТРЕВЕЛ»!

На цій сторінці сайту ми зібрали для вас актуальні спецпропозиції авіа в різні куточки світу. Київ, Харків, Одеса та інші великі аеропорти мають пряме сполучення з Мюнхеном, Барселоною, Сан-Франциско та іншими популярними серед мандрівників містами. Обирайте рейс – платіть менше – отримуйте більше! Залишайте нам запит і ми допоможемо з вибором оптимального варіанту перевезення!