fbpx

Ціни на Чартери в ОАЕ!

На цьому напрямку часто буває таке, що безпересадкові квитки на регулярний рейс авіакомпанії Флай Дубай та/або МАУ коштує дешевше за чартер. Перевірити різницю Ви зможете у нашому пошуку за квитками – ми зібрали найменші тарифи!

Чартери в Дубай – недорого летимо на найвідоміший курорт у світі

Дубай – назва, добре знайома кожному туристові. Одні мандрівники вже встигли насолодитися мегакурортом Об’єднаних Арабських Еміратів. Інші лише мріють потрапити туди, а треті чули про Дубаї, але навіть боятися уявити свій відпочинок на найдорожчому курорті світу. Але це дивовижне місто не таке далеке, як здається, – як у фінансовому, так і географічному плані. Що стосується останнього, то всього за 7-8 годин ви опинитеся в аеропорту Дубая – так швидко подолати відстань між Києвом та Дубай, яка становить близько п’яти тисяч кілометрів, дозволяють прямі чартери в Дубай.

Вильоти з Києва до Дубаї чартерними рейсами здійснюються щодня. Розклад авіарейсів можна переглянути на спеціальних сервісах в інтернеті або на сайті нашого турагентства. Туристична агенція «Самліна Тревел» допоможе вам замовити найближчий чартерний рейс на Дубай у найкоротші терміни.

Летіти в Дубай можна і регулярним рейсом, але ціна такого квитка вдвічі вища, ніж вартість авіаквитка на чартер.

Чартеры в Дубай

Чартери у Дубай – плюси та мінуси

  • Вартість. До основних плюсів чартерного рейсу, як ми вже говорили, відноситься низька ціна на авіаквиток. Але саме через цей критерій більшість мандрівників обирають чартери у Дубай. Тариф на перельоти в будь-які куточки світу можна переглянути на сайтах авіакомпаній.
  • Графік вильотів. Якщо ви повинні прибути в Дубай в точний час, тоді краще скористатися регулярним перельотом. Мінус чартерів у тому, що вони можуть запізнюватися або взагалі відкладати свій виліт, адже турагентству необхідно щоб був повний екіпаж. Компанія, в якій туристична агенція викуповує літак для чартерних авіарейсів, не складає графік вильотів і не несе відповідальності за запізнення прильоту або відкладення вильоту.
  • Маршрути. Ще одним плюсом чартерів є широка географія перельотів. На деякі курорти світу ви можете долетіти лише чартерним рейсом, тому що регулярні перельоти туди не здійснюються.

Аеропорт Дубая щорічно приймає мільйони туристів, які стікаються сюди з усього світу – у пошуках цікавих та неймовірних відкриттів. Адже саме в цьому курортному місті знаходиться найвищий у світі хмарочос, найрозкішніший готель, найбільший акваріум, найцікавіший розважальний центр та інше. Відгуки туристів допоможуть вам скласти захоплюючий план відпочинку в цьому сучасному еміраті.