fbpx

90-денну одноразову візу в Танзанію можна отримати при в’їзді в країну. Консульський збір – 55 $. Потрібно мати при собі заповнену англійською мовою міграційну карту (її видають у пунктах перетину кордону).

ТАНЗАНІЯ – КРАЇНА АФРИКАНСЬКИХ ЗАПОВІДНИКІВ НА УЗБЕРЕЖЖІ ІНДІЙСЬКОГО ОКЕАНУ

Мрієте потрапити в незвичний і зовсім інший світ? Це цілком реально: у цій частині земної кулі все якось по-іншому: і люди живуть за своїми давніми традиціями, і природа дивовижна – таку ми бачимо тільки по той бік екрану своїх телевізорів, і атмосфера зовсім інша – спокійна і зі своєрідним цілющим ефектом… Замовивши чартери в Танзанію і провівши там свою відпустку, ви зрозумієте, що мається на увазі.

Прямий чартерний рейс із Києва в Занзібар з’явився не так давно, зараз рейси також літають за напрямком Одеса-Занзібар. До того туристам, які добиралися до далекого африканського регіону Танзанія, доводилося проводити близько 20 виснажливих годин у перельотах із численними пересадками. Тому поява чартеру Київ-Занзібар – це справжній скарб для мандрівників.

Якщо вас цікавить ціна на чартерні квитки в Танзанію, ви можете подивитися розцінки на нашому сайті або ж запитати в нашого менеджера. Чартерні рейси переважно замовляє туроператор, і остаточні ціни на чартер можна дізнатися тільки у через турагенцію. Замовляти авіаквитки в турагентстві на чартерний рейс найвигідніше разом із повним пакетом послуг або ж бронюючи за тиждень, за день-два до вильоту.

Чартеры в Танзанию

ЧАРТЕР ДО ТАНЗАНІЇ – НАЙФАНТАСТИЧНІША ПРИГОДА У ВАШОМУ ЖИТТІ!

Відпочинок у Танзанії і зокрема Занзібарі обожнюють туристи з усього світу. Що такого унікального і цікавого ховається за цими назвами?

  • Унікальні природні пам’ятки. Чого тільки вартує гора-легенда Кіліманджаро. А якщо сюди додати ще кілька дивовижних заповідників і національних парків (сам острів Занзібар вважається цілим заповідником)? Тому чартери в Танзанію стають дедалі популярнішими серед українських туристів.
  • Захоплююче сафарі по неосяжних африканських просторах із первозданною природою і дивовижним світом тварин, яких ви зможете побачити в їхньому природному середовищі існування.
  • Знайомство з колоритними традиціями місцевого населення (в Танзанії живе біля 160 племен).
  • Не залишитеся ви і без пляжного відпочинку, відвідавши Занзібар де на узбережжі Індійського океану на вас буде чекати чистий білосніжний пляж і смарагдові теплі хвилі.

Найбільша африканська країна здивує найдосвідченішого туриста, який вважає, що бачив і знає дуже багато. Але потрапивши в Танзанію, навіть такий мандрівник знайде для себе величезну кількість нових вражень і знань.