fbpx

ЧАРТЕРИ НА КІПР – ІДЕАЛЬНІ УМОВИ ДЛЯ СПОКІЙНОГО І КОРИСНОГО ВІДПОЧИНКУ

Кіпр називають ласим шматочком Середземномор’я. Важко не погодитися з цим твердженням, адже тут – ідеальні умови для курортного відпочинку. Чисті білосніжні пляжі, смарагдова тепла вода, цікава історія самого острова і комфортний сучасний сервіс дуже приваблюють туристів. Тому чартери на Кіпр – це популярні авіарейси з усіх куточків світу, які приймають два аеропорти грецької частини Кіпру – Ларнака і Пафос.

Якщо говорити про чартерні рейси на Кіпр з України, то польоти здійснюються в головний аеропорт Республіки Кіпр Ларнака. Купити авіаквиток на чартерний рейс Київ-Ларнака ви можете в нашому турагентстві Самліна Тревел.

ЧАРТЕРИ НА КІПР – ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ ЧАРТЕРНИХ РЕЙСІВ

На Кіпр виконуються також регулярні рейси, які приймає лише аеропорт Ларнака. Але сьогодні більшість туристів віддають перевагу чартерам, адже для цього є кілька вагомих причин.

  • Різниця в ціні. Регулярний рейс – це досить дороге задоволення, тому туристи все частіше вибирають чартери на Кіпр. Вартість чартерного рейсу може бути вдвічі, а то і втричі дешевшою. Низька ціна на чартери обумовлена ​​тим, що туроператор викуповує в авіакомпанії всі квитки на рейс за оптовою ціною з метою продати всі квитки. Тоді як регулярний рейс повинен виконати свій переліт навіть з одним пасажиром на борту – через цей ризик і тримається така висока ціна на квиток.
  • Величезна маршрутна сітка. Регулярні рейси виконуються не на всі відомі курорти, тоді як чартер долетить у будь-який куточок земної кулі.
  • Можливість швидко придбати квитки на чартер на будь-який туристичний курорт. Турфірми починають продаж авіаквитків на чартери за день-два до відправки рейсу. Якщо в турфірмі залишаються ще непродані квитки на чартери, ви можете купити їх за максимально вигідною ціною безпосередньо перед відправкою, – більшість туристів якраз і чекають на цю пропозицію. Важливо пам’ятати, що авіакомпанія не продає квитки на чартери, і ви не зможете їх забронювати наперед або здати.
  • Найбільш вигідно замовляти в турагентстві повний пакет послуг, у тому числі й авіапереліт.

Путівка на курорт від турфірми Самліна Тревел – це зручні умови, безпека і незабутній відпочинок на кращих курортах світу. Щоб замовити чартер Київ-Ларнака, вам потрібно просто зв’язатися з оператором нашого туристичного агентства.