fbpx

ПОШУК ЧАРТЕРІВ ОНЛАЙН: ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ТИХ, ХТО ХОЧЕ КУПИТИ КВИТОК

Досвідчені мандрівники знають, що прямий чартерний авіарейс – чудовий спосіб мінімізувати витрати на поїздку. Як це можливо? Чартер у певну країну заздалегідь бронюють на конкретну дату – туроператор попередньо фрахтує авіалайнер, після цього самостійно розподіляє місця між клієнтами. Переважно одне агентство неспроможне орендувати літак, тому кілька компаній кооперуються разом, щоб купити чартер на певний день.

Спочатку місця в чартері отримують туристи, які купують путівки у фірмі. Але вчасно купити все путівки неможливо, і напередодні вильоту туроператор виставляє на вільний продаж авіаквитки, що залишилися, з метою повернути вкладені кошти.

Ось кілька переконливих причин купити квитки на чартер, якщо випала така можливість:

  • особлива удача – без зайвої метушні і витрачання часу перенестися безпосередньо в пункт призначення;
  • купити чартер можна дешевше, ніж квиток на регулярний рейс, оскільки авіакомпанії утримують високу ціну на перельоти навіть при низькій заповнюваності бортів – у цьому разі чартер обійдеться в два-три рази дешевше;
  • важливий момент: повернути квиток на чартер можна, адже його без проблем переоформляють на іншого пасажира, що є страховкою на у разі непередбачених ситуацій.

Варто відзначити, що чартерні авіарейси в пріоритеті поступаються регулярним, бо час вильоту може відкладатися в очікуванні вільного слота. Хоча гроші за квиток у разі відмови від поїздки не повертаються, за невеликий відсоток турфірма допоможе розв’язати цю проблему – у такий спосіб за лічені години до відправлення можна купити найдешевші квитки.

Билеты на чартер

У ЯКУ КРАЇНУ НАЙКРАЩЕ КУПИТИ ЧАРТЕР?

Туристи вважають, що найкраще купувати квитки на чартер у спекотні країни, які славляться розкішним «пляжним» відпочинком: Туніс, Туреччину, Грецію, Єгипет чи Чорногорію, Хорватію, Болгарію. Але це не означає, що чартери не підходять шукачам пригод.

Прямий авіарейс з України доставить вас в такі цікаві місця, як Барселона і Париж– міста з дивовижною архітектурою і самобутньою історією. Окрім того, звідси можна продовжити подорож у будь-яку точку земної кулі, адже є величезний вибір європейських компаній-лоукостерів.

Корисний лайфхак: переважно гарячі тури тривають два тижні, при польоті чартером вигідно купувати зворотний квиток із таким самим проміжком – у цьому разі ви заощадите не менше сотні євро.